Τα σκάφη μας

Ο στόλος μας αποτελείται αποκλειστικά από ολοκαίνουρια σκάφη τύπου Compass 150 CC που κατασκευάστηκαν κατά παραγγελία για την Yolo rent a boat. Το Compass 150 CC ξεφεύγει από τα συνηθισμένα της ταχύπλοης βάρκας χάρη στο μοντέρνο σχεδιασμό αλλά και τον σύγχρονο τρόπο κατασκευής (αβύθιστο). Ταυτόχρονα διατηρεί ένα εξαιρετικά ευρύχωρο για το μήκος του κατάστρωμα που επιτρέπει όχι μόνο το ψάρεμα αλλά και την άνετη θαλασσινή βόλτα μιας πενταμελούς οικογένειας.

Η ασφάλεια σας προτεραιότητα μας! Όλα τα σκάφη μας διαθέτουν σύστημα δορυφορικής παρακολούθησης GPS tracker για να μπορούμε να τα εντοπίσουμε και αν μας χρειαστείτε να επέμβουμε ανά πάσα στιγμή. Τα σκάφη μας είναι ασφαλισμένα για ζημιές από τρίτους και εξοπλισμένα με όλα τα σωστικά μέσα.

 

Η ασφάλεια όμως θέλει καλοπέραση και γι' αυτό έχουμε φροντίσει τα σκάφη μας να είναι εξοπλισμένα με ψυγείο, τέντα ήλιου, ξαπλώστρα πλώρης Mp3 playeρ, θύρα USB και Bluetooth.

Με την ενοικίαση σκάφους από την Yolo rent a boat, πριν από την επιβίβασή σας, σας παρέχουμε δωρεάν εκμάθηση χειρισμού του σκάφους μας. Η άδεια χρήσης δεν είναι απαραίτητη για την πλοήγηση των Compass 150 CC.

Χαμηλή περίοδος

Μάϊος:

90€

Μεσαία περίοδος

Ιουνίος:

  100€

Υψηλή περίοδος

Ιούλιος - Αύγουστος:

  120€

Μεσαία περίοδος

Σεπτέμβριος:

  100€

September

120€

  • Facebook
  • Instagram

©2019 by YOLO Rent a Boat